Het Schilderatelier

Welkom op Het Schilderatelier.

Vanaf september 2021 biedt ‘Het Schilderatelier’ amateurschilders- en tekenenaars de gelegenheid om hun hobby uit te oefenen.

Dit doen we op maandagmiddag van 13.30 – 16.00 uur in de ontmoetingsruimte van de jeu-de-boules vereniging ‘De Teerling’.

Plezier en ontspanning staat bij ons voorop. Materiaal en onderwerp is naar eigen keuze. Er is voldoende kennis en kunde aanwezig om elkaar zo nodig te helpen. Eenieder is welkom, van beginnende schilders en tekenaars tot de wat meer gevorderden.

We kunnen gebruik maken van aanwezige schildersezels, glazen potten, terpentine. Tijdschriften zoals ‘Atelier’ en boeken zijn er ter inspiratie.

Het Schilderatelier heeft een eigen opslagruimte waarin bovenstaande te vinden is.  Ook is er de mogelijkheid om werk waaraan gewerkt wordt op locatie achter te laten, evenals eigen schilder- en tekenmateriaal.

Eén maal per jaar organiseren we een uitstapje. Je kunt dan denken aan een bezoek aan een museum, stad of het volgen van een workshop.

Aan het eind van het seizoen gaan we een keer buiten schilderen.

Om het jaar af te sluiten is er in juni een gezellige borrel.

We hebben een zomerstop van Mei t/m Juli. Tijdens de reguliere schoolvakanties zijn we gewoon open, met uitzondering van de Kerstvakantie, Paasdagen en Pinksteren.

Ter kennismaking is er gelegenheid om twee keer vrijblijvend deel te nemen aan ‘Het Schilderatelier’.

Nieuwe leden zijn van harte welkom!

De jaarlijkse bijdrage voor ‘Het Schilderatelier’ bedraagt €85,- Dit is voor ongeveer 30 middagen

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Greet Roelofs.

Telefoon: 0344-607323 of 06-44268694