Algemene mededeling (14) per 15 november 2021

DE TEERLING

ALGEMENE MEDEDELING

15 november 2021

ONTWIKKELINGEN CORONACRISIS (14)

Op 2 november jl. heeft de overheid een aanscherping van de coronamaatregelen aangekondigd: vanaf 6 november mag een clubhuis alleen betreden worden met een geldig coronatoegangsbewijs (CTB), oftewel een geldige QR-code. Mensen zonder geldige QR-code worden dus ook bij ons niet meer toegelaten.

Afgelopen vrijdag, 12 november, zijn de coronamaatregelen fors aangescherpt. Dit heeft ook gevolgen voor onze vereniging.

Vanaf zaterdag 13 november geldt:

  • Geen publiek toegestaan bij sportwedstrijden;
  • Horeca sluit om 20.00 uur.

Over de gevolgen voor sportkantines zou deze week nader bericht volgen. Uit navraag bij zowel de NJBB/District-Midden als de gemeente Tiel is gebleken dat sportkantines gelijkgeschakeld worden aan horeca.

Na intern overleg heeft het bestuur daarom besloten om voor de periode van   16 november tot 4 december alle avondactiviteiten af te gelasten. Dus zowel op dinsdag- als op vrijdagavond is er in deze periode geen jeu de boulen.

De activiteiten op woensdag- en zondagmiddag gaan vooralsnog gewoon door, evenals de NPC op zaterdag 20 november.

Gezien de oplopende besmettingscijfers is tevens besloten de controle van de QR-code uit te breiden: elke keer bij binnenkomst dient een ieder de QR-code te laten scannen. Zonder geldige QR-code geen toegang tot het clubhuis.

Het bestuur hoopt dat er, ondanks alle beperkingen, in de komende periode toch veilig en gezellig gespeeld kan blijven worden.

Het bestuur

Dit bericht is geplaatst in ETJBV de Teerling. Bookmark de permalink.