Algemene mededeling (15) per 27 november 2021

DE TEERLING

ALGEMENE MEDEDELING

27 november 2021

ONTWIKKELINGEN CORONACRISIS (15)

Zoals vrijwel niemand zal zijn ontgaan heeft de regering tijdens de persconferentie van 26 november opnieuw een forse verzwaring van de coronamaatregelen aangekondigd. Als sportvereniging heeft dit voor ons direct een aantal consequenties.

Vanaf zondag 28 november tot (voorlopig) zaterdag 18 december geldt het volgende:

  • Alleen mensen met een geldig coronatoegangsbewijs (CTB), oftewel een geldige QR-code krijgen toegang tot het clubgebouw;
  • Binnen is het in het horecagedeelte verplicht een mondkapje te dragen tijdens verplaatsingen;
  • Binnen dient steeds de 1,5 meter afstand gehandhaafd te worden, behalve tijdens het spelen van jeu de boules;
  • Er is geen publiek toegestaan bij wedstrijden;
  • Het clubgebouw is gesloten tussen 17.00 uur en 05.00 uur.

Binnen deze maatregelen blijft het dus mogelijk om overdag te boulen. Daarom heeft het bestuur besloten voorlopig door te gaan met de geplande activiteiten op woensdag- en zondagmiddag. Op verzoek van een aantal leden is er tevens wekelijks op vrijdagmiddag om 14.00 uur gelegenheid voor jeu de boules training, dit als voorbereiding op NPC wedstrijden.

De indeling van de ontmoetingsruimte wordt aangepast om zo de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. Iedereen is verplicht te gaan zitten, dus de maximale capaciteit wordt beperkt door het maximum aantal stoelen. Vol is vol.

Eventuele beperkingen voor het boulen zelf worden pas de komende week door de NJBB bekend gemaakt. De NPC wedstrijden van 11 december gaan voorlopig gewoon door.

Het bestuur vraagt alle leden zich te houden aan de nieuwe maatregelen. Alleen dan kan er de komende tijd toch zo veilig en gezellig mogelijk gespeeld worden.

Het bestuur

Dit bericht is geplaatst in ETJBV de Teerling. Bookmark de permalink.