Het Schilderatelier

Welkom op Het Schilderatelier.

Vanaf september 2021 biedt ‘Het Schilderatelier’ amateurschilders- en tekenenaars de gelegenheid om hun hobby uit te oefenen.

Dit doen we op maandagmiddag van 13.30 tot 16.00uur in de ontmoetingsruimte van de jeu-de-boulesvereniging ‘De Teerling’.

Plezier en ontspanning staat bij ons voorop. Materiaal en onderwerp is naar eigen keuze. Er is voldoende kennis en kunde aanwezig om elkaar zo nodig te helpen. Eenieder is welkom, van beginnende schilders en tekenaars tot de wat gevorderden.

We kunnen gebruik maken van aanwezige schildersezels, glazen potten, terpentine. Tijdschriften zoals ‘Atelier’ en boeken zijn er ter inspiratie.

Het Schilderatelier heeft een eigen opslagruimte waarin bovenstaande te vinden is.  Ook is er de mogelijkheid om werk waaraan gewerkt wordt op locatie achter te laten, evenals eigen schilder- en tekenmateriaal.

De jaarlijkse bijdrage voor ‘Het Schilderatelier’ bedraagt €85,- Dit is voor ongeveer 30 middagen.

We hebben een zomerstop van Juni t/m Augustus. Tijdens de reguliere schoolvakanties zijn we gewoon open, met uitzondering van de Kerstvakantie, Paasdagen en Pinksteren.

Een drankkaart van €2,50 is te koop, daarvoor is koffie en thee verkrijgbaar.

Eén maal per jaar organiseren we een uitstapje. Je kunt dan denken aan een bezoek aan een museum, stad of het volgen van een workshop.

Aan het eind van het seizoen gaan we een keer buiten schilderen.

Om het jaar af te sluiten is er in juni een gezellige borrel.

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Greet Roelofs.

Telefoon: 0344-607323 of 06-44268694

Ter kennismaking is er gelegenheid om twee keer vrijblijvend deel te nemen aan ‘Het Schilderatelier’.