Verslag Kouwe Klauwentoernooi 2023

Afgelopen januari heeft de Teerling, na 3 jaar, weer haar Kouwe Klauwen Toernooi (hierna te noemen KKT) kunnen spelen. Twee jaar lang heeft dit toernooi vanwege COVID-19 niet plaats kunnen vinden. In de tussentijd is er veel veranderd binnen de vereniging. Zo hebben we een nieuwe ontmoetingsruimte en een tweede nieuwe speelhal kunnen (laten) bouwen en zijn er veel nieuwe leden bij gekomen. Time flies when you’re having …….

Het KKT 2023 vond plaats op 27 januari, een mooie vrijdagavond zonder wind, regen en de vooraf bestelde 1 meter sneeuw. Zo koud was het dus niet, echt een fijne avond om buiten te kunnen boulen. Na wat problemen met de buitenverlichting opgelost te hebben konden we van start. Volle bak, met leden en introducees, lekkere warme chocomelk en glühwein (plus een scheutje extra), vuurkorven aan voor de gezelligheid en jeu de boulen maar.

Tussen de partijen door lekker even naar binnen om te kunnen genieten van een heerlijk bakje snert, afkomstig van Slagerij Augustinus uit Tiel.

Mede dankzij de vele vrijwilligers hebben we er een fantastische avond van kunnen maken. Met speciale dank aan Janny Verkerk. Zij heeft opnieuw de stoute schoenen aangetrokken om sponsoren voor dit toernooi te contacten en wist zo veel prijzen binnen te halen voor een prachtige verloting. De opbrengst van de verloting was maar liefst € 450,-!!

Uiteraard willen wij alle sponsoren heel hartelijk bedanken voor hun geweldige bijdrage.  En mochten we een onderneming vergeten zijn te vermelden, het waren er heel veel, sorry daarvoor. Laat het ons weten, dan voegen we de naam graag toe aan deze lijst.

Naast de inkomsten uit de verloting heeft de vereniging nog € 100,- inschrijfgeld ontvangen. Plus de fantastische baromzet van € 350,-. Financieel een mooie klapper voor de Teerling!

De sfeer van de avond was top, samen hebben we er een mooie avond van gemaakt. Dank aan eenieder die aanwezig is geweest of anderszins een bijdrage heeft geleverd. Heel graag tot volgend jaar januari voor het KKT 2024.

Namens de wedstrijdcommissie van ETJBV de Teerling,

Misha Warrink