Op punt (58) maart 2022

(Maandelijkse column van de voorzitter)

5 maart 2022

Beste leden van “De Teerling”,

Gelukkig is ook de derde corona lockdown inmiddels verleden tijd en kunnen we als vereniging onze geplande activiteiten vrijwel onbeperkt weer oppakken. Daarmee is (voorlopig?) een eind gekomen aan diverse periodes met allerlei beperkende maatregelen, variërend van een compleet gesloten clubhuis tot handhaving van 1,5 meter afstand, “drankje-to-go” of het dragen van een mondkapje.

Terugblikkend op deze afgelopen twee jaar wil ik graag al onze leden complimenteren met de wijze waarop zij zich hebben opgesteld. Iedereen hield zich steeds netjes aan alle beperkende maatregelen en er is geen onvertogen woord gevallen. Chapeau!

Als bestuur hebben we telkens geprobeerd om toch zoveel als mogelijk was te faciliteren. Dit was niet altijd gemakkelijk en vergde veel improvisatievermogen. Maar gezien de reacties van de leden zijn we, volgens mij, toch op een goede wijze samen door deze moeilijke periode heen gekomen.

Ik hoop dat we ook die leden, die het boulen de afgelopen periode vanwege corona nog niet aan durfden, binnenkort weer op de club mogen verwelkomen.

Nadat de NJBB al eerder had besloten de NPC niet meer te hervatten is inmiddels eenzelfde beslissing genomen over de Winter Doublet Competitie (WDC). Nadat de laatste inhaalwedstrijden gespeeld zijn zal ook hier de stand halverwege de competitie gelden als eindstand.

Ook dit jaar wordt in maart de vrijwilligersactie NL-Doet gehouden. Op 11 maart zullen ook onze vrijwilligers weer de nodige werkzaamheden uitvoeren, zowel in het clubhuis als op de buitenbanen. Liefhebbers die nog mee willen doen kunnen zich inschrijven op de lijst op het informatiebord.

Verder is er op zondag 20 maart weer een Franse middag en op woensdag 30 maart het Kronentoernooi. De slotavond van onze interne wintercompetitie is op dinsdag 5 april, inclusief prijsuitreiking.

Intussen hebben de leden de benodigde informatie voor de Algemene Ledenvergadering op 11 maart 2022 ontvangen.Het bestuur roept alle leden op om deze vergadering te bezoeken. Mocht dat niet gaan, dan is er de mogelijkheid om een machtiging in te vullen en zo je stem niet verloren te laten gaan. 

Graag hoop ik iedereen spoedig weer te zien op onze clublocatie.

Met vriendelijke groet,

Ed Roelofs

Dit bericht is geplaatst in ETJBV de Teerling. Bookmark de permalink.