Op punt! (30)

(Maandelijkse column van de voorzitter)

7 november 2019.

Beste leden van “De Teerling”,

Ook over de afgelopen maand is er weer het nodige te vertellen. Om te beginnen het trieste nieuws van het overlijden op 3 oktober van ons trouwe lid Mia van Verseveld, levenspartner van Dirk van Dorland. Een aanzienlijk aantal leden was bij de crematieplechtigheid aanwezig en dit deed Dirk zichtbaar goed. Iedereen veel sterkte gewenst bij het verwerken van dit verlies.

Op 3 oktober was er ook goed nieuws: na ruim tien maanden administratief ‘trekken en duwen’ ontvingen we de brief van het ministerie van VWS met de toewijzing van de aangevraagde subsidie (BOSA, wat staat voor Bouw en Onderhoud Sport Accommodaties).

Het bestuur is hiermee direct aan de slag gegaan en heeft een plan gemaakt voor de daadwerkelijk realisatie van fase2 van onze Boulodrome, de renovatie van de kantine.

Dit plan, inclusief de financiële onderbouwing, zal ter goedkeuring aan de leden worden voorgelegd op een extra ledenvergadering.

Begin oktober is onze interne wintercompetitie op de vaste dinsdagavond weer van start gegaan:  tot eind maart zijn er in totaal 23 speelavonden, waarvan er minimaal 17 gespeeld moeten worden om mee te strijden voor het eindklassement. Voor de hoogst genoteerde man en vrouw wacht de prachtige wisseltrofee en eeuwige (club)roem. De deelname valt tot nu enigszins tegen, dus hierbij een oproep om mee te komen spelen, iedereen kan meedoen!

Twee andere jeu de boules activiteiten waren afgelopen maand wel goed bezocht: de Franse middag van 20 oktober was weer een gezellig evenement, inclusief catering (verzorgd door Misha en Mary, waarvoor dank) en met maar liefst 45 deelnemers!

Ook het Kronentoernooi op 30 oktober was met 44 spelers goed bezet.

Komende zondag hebben we ons Herfsttoernooi,  daarvoor hebben zich inmiddels een kleine 40 mensen ingeschreven.

Ten slotte vraag ik aandacht voor onze extra ledenvergadering op vrijdagavond 15 november, aanvang 19.30 uur in ons clubhuis. Alle leden hebben inmiddels de agenda voor deze vergadering uitgereikt of toegestuurd gekregen. Graag roep ik de leden op om zo veel als mogelijk aanwezig te zijn op deze vergadering. Diegenen die niet kunnen komen verzoek ik een machtiging af te geven om zo hun stem niet verloren te laten gaan.

Met vriendelijk groet,

Ed Roelofs

Dit bericht is geplaatst in ETJBV de Teerling. Bookmark de permalink.