Op punt! (34)

(Maandelijkse column van de voorzitter)

5 maart 2020.

Beste leden van “De Teerling”,

De start van fase 2 van onze Boulodrome, de renovatie van de kantine, nadert met rasse schreden. Binnen een maand is het al zover! De Boulodromecommissie is intussen flink gevorderd met de voorbereidende werkzaamheden. Volgens de huidige planning zal dinsdagavond 31 maart de laatste avond zijn in de huidige kantine.  Vanaf woensdag 1 april tot en met maandag 6  april is het clubhuis gesloten en zal de oude speelhal worden ingericht als tijdelijke kantine.  Vanaf dinsdagavond 7 april, de eerste speelavond van het koppeltoernooi, is de tijdelijke kantine open. Vervolgens zal de huidige kantine worden leeggeruimd en afgebroken. Op maandag 20 april begint bouwfirma van Doorn met de bouw van de nieuwe ontmoetingsruimte. Na de casco oplevering -begin juni- gaan we met eigen mensen de afbouw en de inrichting verzorgen. Vrijwilligers die mee willen klussen maar die zich nog niet hebben aangemeld, worden verzocht contact op te nemen met Cor Wiegers.

Wat het jeu de boulen betreft, op zondag 16 februari was er weer een gezellige Franse middag, met 40 deelnemers en prima catering verzorgd door Misha Warrink (dank!).

Ook het Kronentoernooi van 26 februari was met 40 spelers wederom prima bezet.

Het lopende NPC-seizoen kent nog twee speeldata, 14 en 28 maart.

Ook onze eigen interne wintercompetitie bevindt zich in de laatste maand, met als laatste speeldatum 31 maart. Aan het eind van die avond wordt na de gewone prijsuitreiking tevens de einduitslag bekend gemaakt . Aansluitend zullen de wisseltrofeeën worden uitgereikt, dit alles onder het genot van een drankje en een hapje.

En zoals aangegeven spelen we in april op drie achtereenvolgende dinsdagavonden (7, 14 en 21 april) ons traditionele koppeltoernooi (met vaste doubletteams). De inschrijflijst hiervoor wordt binnenkort opgehangen in het clubhuis.

Intussen hebben alle leden de convocatie en de stukken voor de algemene ledenvergadering van vrijdag 13 maart toegestuurd of uitgereikt gekregen. Gezien het belang van de vergadering roep ik de leden op zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Het bestuur verzoekt de leden die verhinderd zijn een machtiging af te geven. Er is een machtigingsformulier bij de stukken gevoegd, ook liggen er in het clubhuis losse exemplaren.

Tenslotte wil ik graag iedereen wijzen op een tweetal komende activiteiten: NL Doet op vrijdag 13 maart en de (voorlopig laatste) Franse middag van zondag 22 maart. Voor beide evenementen hangt een inschrijflijst in het clubhuis.

Graag tot ziens op de ledenvergadering van 13 maart, aanvang 19.30 in het clubhuis.

Met vriendelijke groet,

Ed Roelofs

Dit bericht is geplaatst in ETJBV de Teerling. Bookmark de permalink.