Op punt 51 augustus 2021

Op punt! (51)

(Maandelijkse column van de voorzitter)

16 augustus 2021

Beste leden van “De Teerling”,

Voor het eerst sinds het begin van de coronapandemie was er afgelopen zondag, na anderhalf jaar, eindelijk weer een Franse middag op de club. Hoewel de belangstelling in eerste instantie gering leek, waren er uiteindelijk toch 24 spelers, waaronder enkele gasten van buiten. Het was prachtig zomerweer en iedereen genoot volop, er werd leuk gespeeld en de catering was uitstekend verzorgd (waarvoor dank Eke en Greet). Ook na afloop bleef het nog lang ‘ouderwets’ gezellig op het terras.

Nu de coronasituatie verder verbetert komen er gelukkig ook steeds meer leden jeu de boulen: op de woensdagmiddag zijn er vrijwel altijd meer dan dertig spelers, de belangstelling op de dinsdagavond (met inleg, computerloting en prijsjes) is stijgende en ook op de vrijdagavond en zondagmiddag groeit het aantal deelnemers. Graag roep ik met name de relatief nieuwe leden op om na afloop nog even te blijven hangen voor de ‘derde helft’. Sinds we de nieuwe ontmoetingsruimte in gebruik hebben kunnen nemen is een gezellige nazit altijd mogelijk, zelfs bij slecht weer. 

Wat de activiteitenkalender betreft: op woensdag 25 augustus is er weer een Kronentoernooi.

Eind van de maand, op zaterdag 28 augustus, staat ons traditionele Flipjetoernooi op de kalender. Dit is een doublette-toernooi met vier voorgelote partijen en prachtige prijzen.

De belangstelling is tot nu toe matig, graag roep ik hierbij de leden op om zich in te schrijven op de deelnemerslijst in de ontmoetingsruimte. Mocht je nog geen doublette-partner hebben, schrijf je dan toch gewoon in, van alle singlespelers zullen op de wedstrijddag zoveel mogelijk doublette-teams gevormd worden. 

Op maandagmiddag 30 augustus zal Het Schilderatelier, onze nieuwe partner en medegebruiker van het clubhuis, starten met hun schilderseizoen. We kijken uit naar een prettige samenwerking en wensen hun allen veel ‘schilderplezier’.

Tot zover deze wat kortere column, graag tot ziens weer op onze clublocatie.

Met vriendelijke groet,

Ed Roelofs

Dit bericht is geplaatst in ETJBV de Teerling. Bookmark de permalink.