Op punt (67) december 2022

(Maandelijkse column van de voorzitter)

3 december 2022

Beste leden van “De Teerling”,

Iedereen van onze generatie heeft weleens vaker meegemaakt dat het leven niet altijd voorspelbaar verloopt. Zo ben je net terug van een fijne vakantie naar Noord-Cyprus, ga je op zaterdag naar de najaarsvergadering van de Bondsraad, tref je daar een aantal merkbaar verkouden mensen, ontwikkel je zelf in de loop van zondag ook verkoudheidsklachten en scoor je maandagochtend een positieve corona zelftest… Dus: de agenda leegvegen en in thuis-quarantaine. En dat terwijl er net zoveel leuke dingen op de planning stonden.

Dan een korte greep uit onze jeu de boules activiteiten van afgelopen maand. Op woensdagmorgen 2 november was opnieuw een groep bewoners en begeleiders van Zorgcentrum Walstede bij ons te gast. En op dinsdag 15 november had het team Kwaliteit en Control van de gemeente Tiel hun jaarlijkse uitje bij ons. De maandelijkse Franse middag op zondag 20 november kende 24 deelnemers en er waren 31 spelers op het Kronentoernooi van 23 november. Ten slotte het Sinterklaastoernooi op dinsdag 29 november, ook dit was met 28 deelnemers goed bezet.

Intussen verlopen de NPC en WDC competities volgens schema. De diverse teams van “De Teerling” boeken wisselende resultaten, alleen ons gepromoveerde NPC Team 2 staat fier bovenaan in de poule!

Inmiddels is duidelijk geworden dat het tijdschema om de nieuwe hal per 1 december in gebruik te nemen toch te ambitieus was. Dit ondanks het harde werken door een aantal klussende leden van onze vereniging. En met succes, want een groot deel van de werkzaamheden is inmiddels afgerond. Naar verwachting zal de hal voor het einde van dit jaar speelklaar zijn. En dat is een fantastisch vooruitzicht! Het bestuur zal zich binnenkort beraden over het wanneer en hoe van de officiële opening.

In mijn laatste column van dit jaar wil ik alvast alle leden van onze vereniging bedanken voor hun bijdrage dit jaar. Voor hun aanwezigheid, het jeu de boulen, het vrijwilligerswerk, het klussen, de financiële ondersteuning etc. etc. En vooral voor de gezellige sfeer op de club.

We mogen trots zijn, dat we met z’n allen als ETJBV “De Teerling” een wezenlijke bijdrage leveren aan de Tielse samenleving.

Tenslotte wens ik alle leden en hun dierbaren alvast Prettige Kerstdagen en een Gezond & Gelukkig 2023 toe.

Ed Roelofs

PS: En mijn corona is alweer voorbij, inmiddels heb ik een negatieve zelftest gescoord 😉

Dit bericht is geplaatst in ETJBV de Teerling. Bookmark de permalink.